- Úvod
- Kuchyňské nože
- Tojiro Narihira kuchařský nůž Gyuto 18 cm
Tojiro Narihira kuchařský nůž Gyuto 18 cm
- Kompletní specifikace
- Parametry
- Komentáře 0
- Tojiro Narihira kuchařský nůž Gyuto 18 cmSkladem1 270 Kč1 050 Kč bez DPH
Tradiční kuchařský nůž Gyuto z řady Tojiro Narihira s délkou čepele 18 cm. Použití na ryby, maso a zeleninu. Speciální tenké ostří Vám umožní nakrájet suroviny na tenké nudličky stejně jako na drobné kostičky. Nůž má velice tenké ostří a uchovává si proto po velmi dlouhou dobu svoji perfektní ostrost. Čepel nože je z molybden-vanadiové oceli s tvrdostí 55-57 HRc a materiál rukojeti z umělé hmoty spojený 3 nýty. Konstrukce nože je optimálně vyvážená pro maximální pohodlí a stabilitu. Jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi. Dodáváno v dárkové krabičce.
Po každém použití omývejte nůž jemnou mycí houbičkou a kuchyňským čisticím prostředkem a poté důkladně opláchněte. Nakonec nůž otřete jemným hadříkem dosucha. Opravdu důkladně nůž omyjte především po krájení nakládané zeleniny, citrusových plodů, cibule, apod. Nenechávejte nůž delší dobu ve vodě!